Ontspannende sessie

Wilt je je weer volkomen ontspannen, rustig en energiek voelen?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. Tijdens een Access Bars sessie worden er 32 energiepunten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Deze aanraking zorgt ervoor dat de banen tussen de punten weer gaan stromen en de vastzittende energie (elektrische lading) word losgelaten. Alle informatie die u heeft opgeslagen in uw hoofd en u niet meer gebruikt wordt verwijderd. Vergelijkbaar met het defragmenteren van een harde schijf van een computer.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook-869x1024

De Bars behandeling kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een  een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

  • Bij volwassenen duurt een sessie ongeveer 60 minuten en kost  € 55,-
  • Bij kinderen tot 12 jaar duurt het ongeveer 30 minuten en kost het  € 30,-
  • Je kunt een sessie aanvragen via een mail of door te bellen naar 0630459712