Akasha

Er is een antwoord op uw vraag.

Wilt u weten waarom de situatie is zoals hij is?

Heeft u vragen over uw huidige situatie?

Wilt u meer weten over hoe u verder kan groeien?

Wilt u gemakkelijker, fijner en met meer voldoening leven?

Waarom een Akasha reading?

Loopt u vast in het het leven wat u nu leid? Bent u op zoek naar meer informatie over waarom het leven is zoals het is. Wilt u antwoorden op alle vragen die u heeft dan is een Akasha reading iets voor u.

In de Akasha kronieken is uw gehele blauwdruk terug te vinden. Alle informatie van wat er in uw huidige leven of in uw vorige levens is geweest staat daarin opgeslagen. U kunt uw persoonlijke Akasha dan ook zien als uw harde schijf waarop alle informatie opgeslagen staat. Tijdens een reading zullen we de benodigde informatie downloaden zodat we inzicht krijgen in de situatie en u weer verder kan. Alle vragen over hoe, wat en waarom zullen beantwoord worden. Er wordt gekeken naar karma en de invloed van familiebanden/bloedlijnen. Tijdens de sessie is er ruimte om blokkades of trauma’s uit dit leven of vorige levens te helen en op te ruimen.

Een Akasha reading is een krachtige doelgerichte manier om u verder te helpen. Er zal dan ook naar voren komen waaraan u kunt werken en waarin u nog kunt groeien.

Wat is de Akasha?

De Akasha is een groot magnetisch veel waarin alle informatie van de wereld beschreven staat. Waar er eerst alleen zieners contact konden maken met de Akasha komt er door de huidige energie veranderingen meer ruimte voor anderen om er ook contact mee te maken. In 2018 kwam voor mij het werken in de Akasha op mijn pad. Nu mag ik gebruik maken van deze krachtige heldere energie om u inzicht te geven in het grotere geheel van u leven. Het leven in het hier en nu en hoe u dit leven zo veel mogelijk mag gaan leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en geluk. Het is belangrijk om uw persoonlijke licht weer te laten stralen.

Op elke vraag is een antwoord.

Bent u nieuwsgierig vraag dan een Akasha reading aan.

Hoe vraagt u een Akasha reading aan?

  • U kunt mij mailen of bellen voor een afspraak zie contactgegevens.
  • Een reading kan gewoon bij u thuis of op een lokatie naar keuze.
  • Een reading kost €40,- per half uur en €75,- voor een uur.
  • U stelt zelf een vragenlijst op die we tijdens een persoonlijke reading zullen beantwoorden.