Energetische afstemming

Heb je vragen over je kind?

Wil je inzicht krijgen in de situatie zoals hij nu is?

Wilt jeweten waarom…..?

Zit je met je handen in het haar en weet je niet hoe je verder kan?

Wilt je weten welke stappen je nu mag gaan zetten?

Waarom een energetische afstemming?

Er komen in je leven altijd momenten naar voren waarin je even niet meer weet hoe je verder moet. Er zoveel vragen zijn waarop je zelf het antwoord even niet hebt en je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Alle hoe, wat en waarom vragen kan ik voor je beantwoorden door te luisteren naar je eigen diepe verlangens en wensen. Door te luisteren naar je verlangens zul je gemakkelijker het leven accepteren zoals het is, inzien hoe je je leven nog verder kunt verbeteren en je meer kan genieten van jouw mooiste leven. Je krijgt in een afstemming handvatten om mee aan het werk te gaan zodat je jouw persoonlijke situatie of je gezinssituatie zal verbeteren. Een energetische afstemming is gericht op jouw innerlijke  inzichten en antwoorden zodat je weer vol vertrouwen jouw eigen huidige situatie kan aanpakken en verder kan groeien.

Ik maak gebruik van de luisterkind methode. Hieronder een korte uitleg.

De Luisterkind methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont. De Luisterkind methode is gericht op het werken in de energie. Door op afstand in de energie contact te maken kan ik horen, zien en voelen wat er gehoord mag worden. De Luisterkind methode gebruik ik om oprecht en onbevangen te luisteren naar het innerlijke kind/onderbewuste.  Het enige wat ik doe is luisteren om zo tot de kern te komen van het probleem.

Door zonder verwachting te luisteren komt er naar voren wat er NU mag zijn. Alle problemen of ergenissen ontstaan door steeds een stapje verder verwijderd te raken van je innerlijke kind/onderbewuste. Tijdens het afstemmen maak ik contact met het innerlijke kind. Ik laat het innerlijke kind aan het woord en schrijf mijn bevindingen op in een afstemmingsbrief. Ook kan ik tijdens het afstemmen vragen stellen die van te voren zijn opgesteld door ouders of de persoon zelf. Één afstemmingsbrief kan vele inzichten geven, oplossingen bieden en/of tips geven waardoor vele problemen verdwijnen of werkbaar worden. Alles wat wordt beschreven gaat om de huidige situatie het NU.

De Luisterkind methode is geschikt voor iedereen.

Van kinderwens tot overleden dierbaren.

Op elke vraag een antwoord.

Voor wie is een Luisterkindafstemming geschikt?

De naam Luisterkind kan voor verwarring zorgen omdat het over kind gaat. Echter ieder heeft een innerlijk kind/onderbewuste wat graag gehoord wil worden. Een Luisterkind kan dan ook aangevraagd worden voor iedereen van kinderwens tot 100 + en zelfs voor overleden dierbaren. Alle levensthema’s en ervaringen kunnen dan ook naar voren komen in een afstemming. Om mijzelf hierin te ontwikkelen heb ik een aantal specialistische modules gevolgd.  Hieronder staat een korte uitleg.

Kinderwens
Tijdens een kinderwens afstemming maak ik contact met het zieltje wat in verbinding staaat met de wens ouders. Ik vraag wat het zieltje nodig heeft om bij de wensouders te komen. Wat het fijn vind en welke boodschappen het heeft voor de wensouders. Een liefdevolle afstemming waarin vooral de onvoorwaardelijke liefde en de boodschap voor de wensouders centraal staan.

Geboortebegeleiding
Geboortebegeleiding is een traject van 4 weken. In deze 4 weken wordt er 4 x een moment gekozen waarop een korte afstemming wordt gemaakt met de baby in de buik. Er wordt contact gelegd en kennis gemaakt dan komt de voorbereiding op de komende geoboorte. de laatste afstemming bestaat uit een brief gedicteerd door de buikbaby en door mij geschreven. Deze reeks afstemmingen zorgen voor een fijne liefdevolle verbinding met de buikbaby en ouders om het vertrouwen in elkaar te vergroten.
Geboortebegeleiding is geschikt vanaf de 28e week in de zwangerschap.

Geboorteverwerking
een geboorte is altijde een indrukwekkende ervaring voor zowel ouder als kind. In een geboorteverwerking gaan we terug naar het moment van de geboorte en kijken we naar de ervaringen die er geweest zijn. Sommige ervaringen zullen minder prettig of zelf traumatisch te noemen zijn en deze kunnen we dan helen. Zowel voor het kind als de moeder.
Een geboorteverwerking is mogelijk vanaf 8 weken na de geboorte. ook voor volwassenen is het fijn om terug te kijken welke problemen er bij de geboorte zijn ontstaan en opgelost mogen worden.

Familieverbond
Tijdens deze specifieke afstemming word er één vraag centraal gesteld. En deze vraag luid: Waarom zijn wij bij elkaar?
Ieder persoon komt in de afstemming aan het bod om zijn relatie in het geheel te vertellen. Een mooie afstemmingsvorm om het grotere geheel van het verbond inzichtelijk te maken.
Deze afstemming kan aangevraagd worden als alle personen (ouder dan 10 jaar) wonend in 1 huis akkoord geven.

Levensbrug
Een levensbrugafstemming is een liefdevolle afstemming waarin contact gemaakt kan worden met overleden dierbaren of een dierbare met communicatieproblemen. Deze problemen kunnen zich voordoen als Alhzeimer/dementie/parkinson of omdat een dierbare in coma ligt of een andere fysieke beperking heeft waardoor het communiceren lastig verloopt.

Hoe vraagt u een Luisterkindafstemming aan?

  • Je kunt een Luisterkindafstemming aanvragen via de mail info@natanjahin.nl.
  • Het tarief is € 60,- incl. BTW per afstemming (en € 130,- voor een traject Geboortebegeleiding met 4 korte afstemmingen en mailcontact hierover).
  • Het contact omtrent een afstemming verloopt digitaal, zonder afspraken in de praktijk. Waar je woont maakt dus niet uit.
  • Voor een afstemming gebruik ik: een recente foto, volledige geboortenaam, geboortedatum, korte situatieschets en vragen die je beantwoordt wilt hebben.
  • Zodra de afstemming volledig is aangevraagd ontvang je de afstemmingsbrief binnen 14 dagen.
  • Kinderen van 10 jaar of ouder dienen zelf toestemming te geven voor een afstemming. Je kunt via de mail overleggen wat in jouw situatie passend is.